Sunday, July 14, 2013

NLP en Common Purpose (UN) agenda in Nederland Exposed

NLP en Common Purpose (UN) agenda in Nederland Exposed

Al tegen gekomen hoe ontzettend belangrijk ineens talenten en passies zijn?
Overal zie dit motto terugkomen, of het nu op de school van je kinderen is, de media, of een cursus die van de belastinggeld wordt betaald op het werk.
Je “gewone” ik is blijkbaar niet meer goed genoeg, we moeten met z`n allen voor het gezamenlijke doel, een betere wereld.
 
Links geeft goed weer dat het individu niet belangrijk is, die is ondergeschikt aan de groep. Horen we ook niet steeds vaker de term burgerschap? Het woord burgerschap is een manipulerend woord, een goed burger zijn voor deze maatschappij is het zaad wat in de hoofden van mensen wordt gepland. Omdat we het zo vaak horen denken we verder niet na en proberen we een goed burger te zijn in plaats van ons af te vragen wie deze term heeft bedacht, wat het inhoudt en waarom je het zo veel hoort. Dit is een vorm van NLP.
Definitie van hersenspoelen is; een methode waarbij bij een persoon de oude gedachte- en ideeënpatronen, inclusief zijn normen-en-waardenstelsel, wordt uitgewist, met als doel hier een eigen patroon op te “herprogrammeren” NOTE: In ieder geval voor korte tijd!!