Wednesday, March 13, 2013

Aanbrengen van trauma’s bij kinderen van de elite bloedlijn * slachtoffers aan het woord


Aanbrengen van trauma’s bij kinderen van de elite bloedlijn * slachtoffers aan het woord

Binnen de lluminati/machthebbende/occulte families start mind control al voor de geboorte van het slachtoffer. In vele gevallen worden premature geboorten opgewekt omdat dit traumatisch is voor het kind. Fritz Springmeier en Cisco Wheeler verslag in Volume II:
‘Een premature geboorte is belangrijk omdat de gebeurtenissen rond het kind op een natuurlijke wijze traumatiserend werkt op het kind. Een premature geboorte zal het vechtersinstinct naar boven halen in het kind. Mocht het kind geen sterk overlevingsinstinct hebben en het vecht niet om te overleven tijdens zijn premature geboorte, dan zal het niet vechten om te overleven tijdens de folteringen gedurende het programmeren.
Bij een premature geboorte is het selectieproces al gestart. De geruststellende stem van de programeerder spreekt met hypnotische tonen en wordt zo ook gehoord.
De hypnotiserende stem heeft een dissociërend trance-effect van het kind dat pijn lijdt. De hypnotische stem bereidt het kind al voor in de baarmoeder.
*
Hypnotische staafjes worden al bij zeer jonge leeftijd in de hersenen van het kind ingeplant. Hypnotische staafjes gebruiken al de zintuigen.
In werkelijkheid zijn de programmeurs al bezig borelingen te programmeren. Borelingen worden onderworpen aan opgewekte weeën of aan keizersneden bij een premature ouderdom om zeker te zijn dat zij een trauma ondergaan.