Sunday, February 3, 2013

Willem-Alexander en Máxima zijn familie * Stamboom Koninklijke bloedlijn


Alle koninklijke families en ook hun partners hebben DEZELFDE bloedlijn en zijn (verre) familie van elkaar. Net zoals alle machtige invloedrijke mensen in de wereld deze zelfde bloedlijn hebben.
Deze mensen moeten altijd trouwen met iemand van hun eigen bloedlijn. Dat is een verplichte regel. Hier kan niet van afgeweken worden. In feite is dit een abnormale en absurde gang van zaken.
Willem-Alexander en Máxima zijn ook (verre) familie van elkaar.
De stamboom van de Argentijns-Baskische familie Zorreguieta is verstrengeld met die van ons Nederlands koningshuis. Maxima Zorreguieta heeft in de Duitse landheer Pieter Halbach (1634-1686) uit het plaatsje Kradenholl een voorouder gemeen met Willem-Alexander.
*
Uit het huwelijk van Pieter Halbach met Isabel von Clemenshammer kwamen vier kinderen voort. Een van hen, Gaspar Halbach (1673-1723), is een rechtstreekse voorvader van prins Bernhard von Lippe-Biesterfeld, wiens overgrootmoeder Matilde Halbach (1823-1848) was.
Stamboom Mathilde Halbach: waaruit dochter Karoline van Wartensleben is geboren
Vervolg Karoline van Wartensleben: waaruit Bernhard van Lippe Biesterfeld, Beatrix en Willem-Alexander voortkomen.
De nakomelingen van Gaspars jongere broer Pieter (1668-1753) kwamen in Argentinië terecht via diens achterkleinzoon Franz Halbach (1801-1870).
Die diende als gezant van Pruisen in Buenos Aires aan het hof van de Spaanse onderkoning, en die zich daar naast het diplomatieke werk toelegde op de handel in ijzerwaren.
In Argentinië raakte het oude Halbach-geslacht vermengd met de van oorsprong Spaanse adellijke familie Bonorino Gonzalez Islas y Ladron de Guevara.
De Bonorino’s speelden een sleutelrol bij Argeniniës onafhankelijkheidsstrijd en vervulden na 1825 talrijke functies in het landsbestuur van de jonge republiek.
Kleinzoon Pablo Halbach van de Pruisische diplomaat Frans trouwde met Robustiana Marta Bonorino Gonzalez Islas y Ladron de Guevara.
Een generatie later verschijnen de Zorreguieta’s op het toneel.
De eerste Zorreguieta arriveerde in 1777 in Argentinië.